ПРАЗНА КОЛИЧКА

Условия за ползване

Администратор на онлайн магазина deria.bg e „Престиж-19“ ЕООД, дружество, регистрирано по Търговския закон с  ЕИК 131513233, със седалище град София, жк “Надежда“, бл. 333, вх. Б. Адрес за кореспонденция-гр.София, бул. Никола Мушанов №120.Телефон 087 877 60 96-Полина Бицова, имейл-info@deria.bg.

Съдържанието на сайта –снимки, графики, схеми, описания- е собственост на онлайн магазина deria.bg и е обект на авторско право.

Стремежът при фотографските изображения е максимално точно да пресъздават цветовете, но са възможни разминавания, дължащи се на различните  настройки на мониторите.

Банкнотите, монетите и картите на фотографиите служат да покажат как се поместват в дадения модел, те са илюстративни, или с други думи портфейлите и картодържателите се продават и изпращат без тях.

Цените на стоките са крайни, с включени всички данъци и такси. Цените не включват стойността на доставката и таксите по наложен платеж, които се заплащат отделно от клиента при поръчки на стойност до 30 лв. Цената на доставката с таксата за наложен платеж се определя от куриера и може да бъдат проверена при поръчка-ще бъде изчислена преди потвърждение и приключване на поръчката. Обикновено е в рамките на 4.30 лв. до 5.05 лв.. При поръчки на стойност над 30 лв. доставката е безплатна и се заплаща единствено обявената цена на артикулите. Безплатната доставка важи за доставка до офис на Спиди или адрес в България.

Доставките се извършват с куриерска фирма Спиди с опция тест. Използвайки опцията тест може да откажете поръчката, ако има разминаване с вашите очаквания. В този случай заплащате куриерската услуга по връщане на поръчката.

При непотърсени артикули в срок до 7 дни от пристигането им в офис на куриера, артикулите се връщат и поръчката се счита автоматично за отказана.

Наличностите непрекъснато се актуализират. Въпреки това, в редки случаи, е възможно артикул от поръчката да бъде изчерпан. В такъв случай клиентът ще бъде своевременно уведомен с телефонно обаждане, SMS, или по имейл.

Продавачът има право да се свърже по телефон или имейл с клиента с цел уточняване на детайли по поръчката и доставката.

Регистрацията и извършването  на поръчка се счита за съгласие за предоставянето на лични данни. Предоставените лични данни за поръчки се третират съобразно Политиката за поверителност и защита на личните данни, описани на сайта.

Поръчката Ви е успешна, когато преминете през всички стъпки и я потвърдите. За успешните поръчки ще получите имейл на посочена от Вас поща. 

Може да оставите поръчка на телефон 087 877 60 96 или имейл-info@deria.bg .

Въведените данни при поръчка трябва да са точни, пълни, верни и актуални, в противен случай доставчикът не носи отговорност за неточното изпълнението на поръчката и я прекратява.

Ако желаете да Ви бъде издадена фактура-в полето коментар напишете данни за издаване на фактура и съответно данните. 

Клиентите имат право да върнат продуктите в 14 дневен срок от получаването им. Условие за това е да са във вида, в който са получени-без да са използвани, носени, без да имат  следи от повреди, без да има неспецифични аромати. Продуктите трябва да са придружени с касовата бележка, с която са получени. Продуктите се връщат като се попълва формуляр на сайта(връщане на стока) , или се изпрати заявка за връщане на стока, съдържаща номер на поръчка, артикул, цена и дата на получаване на info@deria.bg. Изпращат се до офис на Спиди, уточнен след подаване на формуляра. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Парите се възстановяват в срока, предвиден от закона, по банкова сметка, след получаване на продукта в искания търговски вид. При връщане  на продукт, първоначално доставен с безплатна доставка, стойността ѝ се приспада от стойността на продукта.

Гаранционният срок на всички продукти, предлагани в магазина, е 30 дни от датата на доставка. Гаранцията покрива производствени дефекти. Гаранционните артикули се ремонтират и ако това не е възможно заменят с нови за сметка на търговеца. Разходите по доставката до търговеца и обратно (чрез  куриерска фирма Спиди) са за сметка на клиента.