ПРАЗНА КОЛИЧКА

Информация за доставка и плащане

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди с наложен платеж и опция тест преди плащане.

Поръчките се обработват, изпълняват и изпращат възможно най-бързо в срок до 2 работни дни след получаването им. Продуктите могат да бъдат получени на следващия работен ден след изпращането им. Забавяне може да има при възникване на извънредни обстоятелства.
Използвайки опцията тест, може да откажете поръчката, ако има разминаване с вашите очаквания. В този случай заплащате куриерската услуга по връщане на поръчката.

Цената на доставката и таксата за наложен платеж се определя от куриера и може да бъде проверена при поръчка-ще бъде изчислена преди потвърждение и приключване на поръчката. При поръчки над 50 лв. доставката е безплатна до офиси, автомати и адреси в България.

В случай, че изберете получаване от автомат, трябва да заплатите с карта и не може да се възползвате от опцията тествай преди плащане. В този случай пратката не винаги се доставя за следващия работен ден. При липса на празна клетка, пратките до автомат се пренасочват от Спиди към близък офис. Ако пратката не бъде взета до 2 дни от автомата, Спиди също я пренасочва към близък офис.

Моля, имайте предвид, че ръкавиците се пробват със сухи ръце.