ПРАЗНА КОЛИЧКА

За нас

Екипът на deria.bg има над 25 годишен опит в продажбата на  изделия  и аксесоари от естествена кожа. Асортиментът включва:


-портфейли, мъжки и дамски , в различни цветове и размери от най-малките и компактни до големи модели, които съхраняват банкнотите без да се прегъват. 

-портмонета специално създадени за удобно носене на стотинки и монети;

-калъфи за лични и други документи, картодържатели, визитници. Лесно подреждане и предпазване на карти и документи в много тънки модели или модели позволяващи събиране на повече бройки.

-ключодържатели-ръчна изработка в различни форми-на животни, коли, мотори;

-ръкавици от естествена кожа. Мъжки, дамски и детски модели. Различни модели по отношение на кройки, декорации и използвани подплати.

-дамски чанти, дамски раници, чанти за носене през рамо. Спортни или елегантни, произведени от естествена кожа или екологични материали и текстил.

-мъжки чанти, произведени от естествена кожа или екологични материали и текстил. Има модели за носене през рамо, модели с къси и дълги дръжки,

модели за носене в ръка или на китката.

-чанти за документи и чанти тип папка;

-колани-дамски, мъжки и универсални . Класически и модели с механизъм;

-калъфи за кутии за цигари, табакери от естествена кожа или метал;


Стремим се да осигурим богато разнообразие от артикули, в което всеки клиентът да открие онзи специфичен продукт, който отговаря на персоналните му изисквания, осигурявайки перфектна визия, удобство и функционалност. Предлаганите артикули са с високо качество на изключително добри цени.